Tack!

hejdå
MÅNGA TJUSIGA PERSONER VID FESTIVALENS SLUT. FOTO: HANS PERSSON

Steampunkfestivalen är över och totalt blev det över 550 medlemmar!

Vi utfärdar inga tack till vädergudarna, men det finns andra vi vill tacka. Tack till er alla som kom och gjorde festivalen fantastisk, tack till våra intressanta, smarta och roliga hedersgäster, gäster och alla andra som på något sätt deltog i programmet, till våra gophers som har jobbat och slitit, till de som hjälpte till med att förvandla Järnsaxa till ett steampunklok och inte minst tack till Sveriges Järnvägsmuseum för att vi fick vara i deras häftiga lokaler.

Nästa års Swecon är ConFuse i Linköping, 7-9 augusti 2015. Det är inte ett steampunkevenemang, men det kommer med största säkerhet att vara fantastiskt på andra sätt. Och vill du hålla koll på om det händer några nya steampunkiga grejer framöver rekommenderar vi Steampunk i Sverige.

Vi kommer att sätta ihop en länklista med fotogallerier och blogginlägg om festivalen, så lämna gärna en kommentar med en länk om du har bloggat eller lagt upp en samling foton någonstans.

6 comments on “Tack!

  • Ingen som vi kommer att arrangera i alla fall. Det här var en unik engångsgrej. :)

   • Men det står förstås vem som helst fritt att ordna en egen!

    (Även om man kanske vill börja i lite mindre skala om man aldrig har gjort sådana här arrangemang förr.)

    //JJ

    • Verkligen!

     Jag tyckte festivalen var underbar och kan gärna tänka mig att arrangera något liknande igen så om fler är intresserade så kom igen och låt oss skapa detta igen! : D

     // Zophie

 1. Pingback: Rapport från Steampunkfestivalen | Undrentide

Comments are closed.